LASERONTHARING – PERMANENTE ONTHARING

Bent u op zoek naar een gerichte, permanente oplossing tegen ongewenste haargroei?

E-MED LASERONTHARING biedt u een veilige en efficiënte uitkomst!

De markt wordt al jaren overspoeld door systemen voor ‘definitieve’ haarverwijdering waarvan sommige methodes niet het gewenste resultaat opleverden. Dit maakt het voor u als klant niet eenvoudig om voor de juiste technologie te kiezen. De vraag naar doeltreffende en resultaatsgerichte technieken is tot op heden nog steeds erg groot. Na véle jaren van onderzoek en innovatie kunnen we u met trots een hoogtechnologische diodelaser voorstellen: E-MED LASER.  www.emedlaser.com

Er zijn verschillende methodes om ongewenst lichaamshaar te verwijderen, helaas zijn de meeste methodes ook zeer pijnlijk.

Vrouwen en mannen, dagelijks moeten we de strijd aan met haargroei, en na epileren, waxen of scheren zullen deze weer snel terugkeren. Met permanente laserontharing kom je voor lange tijd van ongewenst lichaamshaar af, en zonder pijn. Bij E-MED LASERONTHARING werken we op basis van de nieuwste behandelmethodes die veilig, pijnloos en zeer effectief zijn. Definitieve laserontharing is mogelijk op vrijwel alle lichaamsdelen en geschikt voor bijna alle mensen.

Meer weten over onze innovatieve werkwijze bij E-MED Laserontharing?

Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek telefonisch 0468 15 53 12 of via mail info@studio-beauty-time.be.

 

Ontharing met laser

Ontharing met laser is snel uitgegroeid tot de meest populaire methode van langdurige ontharing. Een krachtige laser wordt door het pigment van een haar naar het haarzakje gestuurd alwaar deze vernietigd wordt. Zo kan er geen nieuwe haarwortel meer ontstaan, met als gevolg een definitieve ontharing.

Definitieve ontharing

Wanneer men spreekt van permanente ontharing wordt de groei van nieuwe haarwortels gestopt. De behandeling kan alleen plaatsvinden op de actieve haarzakjes. Omdat er op elk moment slechts een beperkt percentage van de haarzakjes actief is zullen er dus meerdere behandelingen moeten plaatsvinden. Bij E-MED Laserontharing werken we op basis van een geavanceerde en zeer gerichte laser die door het melanine in de haar naar de haarwortel kan doordringen om deze voorgoed uit te schakelen. Houd er rekening mee dat hardnekkige haren na verloop van tijd weer terug kunnen keren. Hiervoor is een nabehandeling vaak al voldoende.

 

MEEST GESTEELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN  OVER LASERONTHARING:

Kan iedereen deze behandeling ondergaan?

Omdat er melanine in het haar aanwezig moet zijn werkt het niet bij mensen met blond of grijs haar. Daarvoor is de elektrische methode meer geschikt, informeer bij E-MED Laserontharing naar de mogelijkheden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Doorgaans zijn vijf tot acht behandelingen voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. Na pakweg een jaar kan een korte aanvullende behandeling wenselijk zijn.

Doet een laserbehandeling pijn?

In de regel zal het niet of nauwelijks pijn doen, door de werking op het pigment in de haren kunnen mensen met een donkere huid wel gevoeliger zijn voor de behandeling.

Is laserontharing iets voor mij?

Alvorens aan het werk te gaan zullen de specialisten van E-MED Laserontharing eerst uitvoerig bespreken wat er bij u mogelijk is. Ook testen we altijd eerst een kleine oppervlakte.

 

 

 

PRIJSLIJS LASERONTHARING

ZONES

PRIJS per BEHANDELING

DAMES

Kin

€70

Bovenlip

€70

Jukbeenderen

€70

Wangen

€80

Bikini (alles buiten slip)

€130

Bikini (streepje)

€160

Bikini (volledig)

€180

Oksels

€130

Onderarmen

€180

Armen volledig

€220

Onderbenen

€250

Onderbenen  + knie

€290

Bovenbenen

€250

Benen volledig

€450

HEREN

Bakkebaarden

€70

Baard

€250

Zweembroek

Vanaf €150

Oksels

€130

Schouders

€220

Nek

€150

Hals

€150

Borst

Vanaf €180

Buik

Vanaf €180

Rug

Vanaf €180

Vanaf 3 zones: 10% korting

Vanaf 4 zones: 20% korting