MAKE-UP

Passende make-up makt het verschil!

Iedere vrouw bezit een natuurlijke schoonheid. Om natuurlijke schoonheid tot haar recht te laten komen en de sterke punten ervan te accentueren gebruiken we make-up. Het kiezen van make-up is heel persoonlijk, net als het kiezen van kleding. Het moet bij u passen en u moet zich er prettig bij voelen. Met make-up kun je oneffenheden verbergen en de mooie punten in het gezicht extra accentueren waardoor je meer uitstraling creëert.

Dag make-up  € 40

Wordt je s ’middags verwacht op een belangrijke receptie van het werk of je wil er gewoon goed uitzien voor de vrije middag shoppen met je vriendinnen? Dan is de dag make-up iets voor jou. Een “feel good” make-up voor overdag!

Avond make-up  € 40

Wil je er perfect uitzien voor het huwelijk van je beste vriendin? Of wil je knallen op je eigen verjaardagsfeest? De avond make-up biedt jou net dat ietsje meer. Wat meer glitter en glamour voor s’ avonds. En met de nodige producten blijft je make-up goed, zelfs na die swing op de dansvloer! Laat prachtige avond make-up aanbrengen voor die bijzondere gelegenheid of feestje.

 

VERVEN VAN WENKBRAUWEN / WIMPERS

Je wimpers en/of wenkbrauwen laten verven is de oplossing om je ogen te laten opvallen.

Wat houdt het in?

De haartjes worden in deze behandeling gekleurd met een bruine of zwarte kleur, naargelang de sterkte van de uitstraling die je verkiest. De haartjes worden gekleurd vanaf het begin van de huid tot de puntjes. De verf blijft +/-4 weken zitten.

Wat zijn de voordelen?

– Uw ogen zien er altijd stralend en sprekend uit

– Je creëert een effect dat je wimpers er langer en voller uit zien

– Bij het zwemmen blijft je kleuring mooi zitten, niets loopt immers uit

– Het is een goede oplossing voor mensen die make-up slecht verdragen

– Het is een waterproof behandeling, waardoor het ideaal is voor als je op vakantie vertrekt

– Je hoeft geen mascara meer aan te brengen, wat tijd bespaart in je make-up ritueel

Wenkbrauwen verven   € 14
Wimpers verven   € 14