Passende make-up makt het verschil!

Iedere vrouw bezit een natuurlijke schoonheid. Om natuurlijke schoonheid tot haar recht te laten komen en de sterke punten ervan te accentueren gebruiken we make-up. Het kiezen van make-up is heel persoonlijk, net als het kiezen van kleding. Het moet bij u passen en u moet zich er prettig bij voelen. Met make-up kun je oneffenheden verbergen en de mooie punten in het gezicht extra accentueren waardoor je meer uitstraling creëert.

 

Dag make-up  € 30

Wordt je s ’middags verwacht op een belangrijke receptie van het werk of je wil er gewoon goed uitzien voor de vrije middag shoppen met je vriendinnen? Dan is de dag make-up iets voor jou. Een “feel good” make-up voor overdag!

 

Avond make-up  € 35

Wil je er perfect uitzien voor het huwelijk van je beste vriendin? Of wil je knallen op je eigen verjaardagsfeest? De avond make-up biedt jou net dat ietsje meer. Wat meer glitter en glamour voor s’ avonds. En met de nodige producten blijft je make-up goed, zelfs na die swing op de dansvloer! Laat prachtige avond make-up aanbrengen voor die bijzondere gelegenheid of feestje.

 

Wenkbrauwen verven   € 12
Wimpers verven   € 12