MASSAGES

Door middel van relaxerende massage, geuren en tal van andere verrassingen nemen wij u even mee van alle drukte.

Een relaxerende massage is voornamelijk gericht op herstel en ontspanning. De  massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress (bijv. chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaapproblemen) worden verzacht. Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk, heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid.

Relaxerende massage (60 min)  € 60
Massage met warme oliekaarsen (60 min) € 65
Rug, nek en schouders massage (30 min)  € 35

LICHAAMSPEELING

Lichaamspeeling is de ideale behandeling, die de dode huidcellen verwijdert en de huid zijdezacht en soepel maakt. Peeling stimuleert uw bloedcirculatie en de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Een lichaamspeeling is aan te raden voor een lichaamspakking (diepere inwerking van de producten), voor een zonvakantie (zorgt voor een egale en langerhoudende bruining) en voor een zonnebankkuur.

Na de lichaamspeeling (indien geen andere behandelingen voorzien) krijgt u een korte zachte massage met hydraterende crème.

Rugpeeling (+/- 15min) € 20
Lichaamspeeling (+/- 30min)   € 35

LICHAAMSPAKKING

Een lichaamspakking voedt, verstevigt en ontgift de huid, stimuleert de stofwisseling en werkt ontspannend en vitaliserend. Door lichaamspakkingen aan te brengen worden er enerzijds afvalstoffen afgedreven en anderzijds mineralen aan de huid toegevoegd.
De pakking is zeer aangenaam en bevat de werkzame en diepvoedende bestanddelen. Eerst wordt het lichaam gescrubd, daarna woord een pakking aangebracht. Na het aanbrengen van een pakking wordt de rug in folie gewikkeld en toegedekt met een deken. Op deze manier wordt het lichaam extra sterk verwarmd en kan de pakking goed intrekken voor een optimaal resultaat.
Je kunt hierbij kiezen uit:

– een relax pakking

– een energy pakking

– een drainage pakking

– een anti-cellulitis pakking

Na de pakking krijgt u korte zachte massage met hydraterende crème.

Rugpakking  € 45
Lichaamspakking   € 65

 

GESPECIALISEERDE LICHAAMSVERZORGINGEN

met producten van Ericson Laboratoire

Cellulit’VIB (60min)  € 65

Anti-cellulitis behandeling gericht op afbraak van vet, afvoer van afvalstoffen, vermindering van “sinaasappelhuid”.

Slim & Lift (1u15min) € 75

Afslank behandeling, maakt slank en stevig, repareert striemen en beschermt de haarvaten