Een verzorgd gezicht is even belangrijk als een verzorgde handen en lichaam. Een mooie huid is

natuurlijk deels erfelijk bepaald, maar door consequente verzorging met kwalitatief goede producten en

speciaal apparatuur, kan het ouder worden van de huid uitgesteld worden.

Elke behandeling start vanuit de klassieke gelaatsverzorging, maar focust daarnaast op een specifiek

werkgebied.

Bij elke behandeling wordt gebruik gemaakt van aan uw huidtype en huidproblemen aangepaste

producten en de nieuwste apparatuur. Met speciaal apparatuur gaan we ervoor zorgen dat de kostbare

ingrediënten (die ervoor zorgen dat je huid gaat stralen) nog dieper in de huid gebracht worden dan met

een klassieke verzorging haalbaar is.

 

 

KEENWEL BEHANDELINGEN

Basis gelaatsverzorging  ( 60 min )

 € 55

Een volledige verzorging aan een eerlijke prijs, voor iedereen die zijn huid wil laten verzorgen, hydrateren, voeden, maar nog geen specifieke problemen heeft.

(reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, het verwijderen van eventuele comedonen, massage, masker aangepast aan het huidtype, crѐme)

Basis plus gelaatsverzorging  (1u15 min)

€ 65

Basis gelaatsverzorging uitgebreid met serum en alginaat masker aangepast aan uw huidtype

GLYCOZUUR PEELING (1u15 min)

€70

De glycozuur peeling verwijdert de bovenste laag van dode huidcellen waardoor er een nieuwe huidlaag verschijnt die een zachtere structuur heeft en er frisser uitziet. Deze peeling is aangewezen voor het verminderen en vervagen van fijne lijntjes, rimpels, huidverkleuringen, ouderdomsvlekken en littekens. Er zijn weinig tot geen neveneffecten en de behandeling is zo goed als pijnloos.

REGE PEEL  behandeling met AHA’S (1u15min)

 € 70

REGE PEEL kuur van 6 behandelingen  €390

De meest effectieve en intensieve anti-aging behandeling die kracht en functionaliteit van fruitzuren combineert met de efficiëntie van de nieuwste generatie actieve ingrediënten volgens het 3 fasen systeem: celvernieuwing, depigmentatie en lifting. Elke fase bestaat uit 2 behandelingen.

Wat doet het: Bevorderen aanmaak collageen en elastine, verbeteren vochthuishouding en elasticiteit, verdunnen opperhuid, verminderen (lijntjes) rimpels, verstevigen, aanmaak melanine vertragen/onderbreken.

Behandeling voor zowel gezicht, decolleté en hals. Niet agressief, volledig veilig. Direct zichtbaar resultaat.

Voor een beter resultaat 6 behandelingen in 3 fasen aanbevolen. Losse behandelingen kunnen ook uitgevoerd worden.

Diamant dermabrasie  (1u15 min)

€ 70

Diamond-dermabrasie is een diepe huidpeeling.
Met behulp van steriele diamanten kopjes worden de bovenste huidcellen verwijderd.
Tegelijkertijd worden de dode huidcellen en het vuil afgezogen door een vacuümtechniek, die tevens de doorbloeding van het gelaat stimuleert.
Deze procedure verwijdert oneffenheden, vlekken, rimpels en ongewenste pigmentatie van de huid.
Afhankelijk van uw doelstelling kunt u de diamond-dermabrasie behandeling ondergaan als een losse behandeling of in kuurverband.
Diamond-dermabrasie is in alle gevallen een geweldige behandeling en maakt dat de huid toegankelijk is voor het insluizen van producten met werkstoffen, omdat de huid deze nu beter kan opnemen.

 

 

ERICSON LABORATOIRE BEHANDELINGEN

Hydra clinic ( 1u30min )

 € 75

INTENSIVE HYDRA-VOEDENDE BEHANDELING.

Op basis van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken, heeft Ericson Laboratoire HYDRA CLINIC ontwikkeld: innovatief concentraat dat inwerkt op de natuurlijke hydratatiemechanismen van de huid.

Het HYDRA CLINIC:

✔ is verrijkt met SLIMME HYDROLIPIDEN die in staat zijn het hydratatiepijl aan te passen op basis van het omgevingsvochtgehalte. De tweevoudige doeltreffendheid zorgt er voor dat ze op een BIOMIMETISCHE wijze de taak van de HUIDFOSFOLIPIDEN reproduceren, zodoende wordt ook de natuurlijke hydrolipidische structuur van de huid nagebootst.

✔ ondersteunt de verschillende mechanismen die betrokken zijn bij de verspreiding van water in de huid dankzij de toepassing van de AQUAPORINES TECHNOLOGIE.

✔ vergemakkelijkt de wederopbouw van de beschadigde huid dankzij de toevoeging van een ZELF-HERSTELLEND FYTOCOMPLEX.

✔ verspreid een langdurige hydratatie door het HUIDPATCH EFFECT te produceren.

Pur Oxygene ( 1u30min )

 € 75

De behandeling om uw huid te beschermen tegen vervuilende stoffen. Revitaliseert een zwakke en doffe huid.

Sensitive-Pro ( 1u30min )

 € 75

De verzorging van de gevoelige huid. De cosmetisch-genetische oplossing voor de reactieve en de gevoelige huid. De behandeling heeft intensieve, directe werking en brengt de huid weer in balans.

Biologic Defense  (1u30min)

€ 75

De toenemende milieu agressie en stress in onze moderne samenleving hebben geleid tot een toename van het aantal mensen dat gevoelig is voor kwetsbaarheid en reactiviteit van de huid.

Trouw aan onze innovatiegeest hebben onze specialisten gewerkt aan een microbiotische behandeling met een boosteffect. Deze verbeteren de ontwikkeling van micro-organismen, die nuttig en heilzaam zijn voor de huidflora. Dit om ecologische evenwicht van de huid te herstellen. Zo kan de huid meer weerstand ontwikkelen tegen de agressies van onze omgeving: pathogene bacteriën, parasieten maar ook vervuiling, UV, cellulaire vermoeidheid, stress.

Onze onderzoeksafdeling heeft gewerkt aan een zeer complete behandeling, die de huid helpt meer weerstand te ontwikkelen, dankzij een stabiliserende «dubbele» actie.

Deze behandeling stimuleert tegelijkertijd op het huidniveau, de ecologische en de biologische balans. Het helpt de natuurlijke huidflora in balans te brengen, om de huid meer welzijn te geven in het dagelijks leven. Het zeer brede behandelingsscala stelt u in staat om deze behandeling voor alle huidsoorten te adviseren: droge huid, vette huid, gevoelige huid, rijpe huid.

Enzymacid ( 1u30min )

 € 90

Unieke multifunctionele peelingsbehandeling die voor alle leeftijden en bijna alle huidcondities geschikt is. Microdermabrasie+Chemische Peeling+Enzymatische Peeling.  Mechanische, chemische en biologische werking.

Skinjexion (1u30min)

€ 90

Ericson Laboratoire biedt momenteel een high-performance anti-rimpel behandeling. Het is de innovatieve combinatie van 3 hi-tech actieve ingrediënten die snel inwerken op rimpels:
1. “No Age VXN” antioxidant vertraagt de vorming van rimpels.
2. “BTX” ontspant contracties van de huid en maakt rimpels zo gladder.
3. Hoog moleculair hyaluronzuur vult de rimpels.
Door het combineren van deze 3 actieve stoffen uit wetenschappelijke dermo-cosmetica zijn de laboratoria van Ericson Laboratoire in staat om een huidbehandeling te creëren welke een echt alternatief voor medisch-esthetische injecties biedt.

Vitamin Energy( 1u30min )

 € 90

Een dubbele behandeling met vitamines en plantaardige TAURINE. Een echte energy booster met sterk revitaliserend vermogen die voor iedereen geschikt is. Maximale aanvulling tegen vermoeidheid van de huid.

Slim & Lift Face ( 1u30min )

 € 90

Een dubbele liftende en afslankende behandeling om gelaatscontour opnieuw vorm te geven. Verfijning van de gezichtsovaal en vermindering van de vetophopingen, zonder zware chirurgie.

 

 

 

jp1